Ellipsis

zaterdag 16 maart 2019 23:00 - 04:00
Deuren open
23:00 - 03:00
Locatie
Popzaal
Genre
Dance
Beschrijving
Voor het 2-jarig bestaan keert Ellipsis op 16 maart terug naar onze popzaal! Om de avond te voorzien van keiharde sounds staan Falhaber, Ringo Live, Cynkt en Seek The Note op het programma. Dit belooft een avond te worden waar alle zintuigen maximaal worden geprikkeld!

Falhaber
Falhaber's sound is een combinatie van industrial madness en old school, wat resulteert in rauwe sets waarmee je door wilt gaan tot de vroege uurtjes! Hij is een zeer gewaardeerde producer die sounds creëert met veel distortion.

Ringo Live
Ringo Live heeft zijn eigen unieke sound gecreëerd waarmee hij binnen maar ook zeer zeker buiten Nederland zijn plek heeft veroverd. Festivals als By The Creek, Verknipt en Wonderland zijn voor hem geen onbekend terrein. Wij zijn trots dat wij hem naar Apeldoorn hebben weten te halen!
 
Cynkt
Cynkt is een opkomend talent die momenteel z'n strepen aan het verdienen is. Hij heeft onlangs nog op Nachtcollege gestaan en mag hij binnenkort de Talentstage van Soenda festival afsluiten. Hou hem dus goed in de gaten, want heeft hij nog veel meer leuke dingen in de planning staan.

Seek The Note
We kennen Seek The Note als resident van Ellipsis. De afgelopen edities heeft hij laten zien waartoe hij in staat is. Net als laatste editie neemt hij deze keer ook weer z'n arsenaal aan hardware mee.

Jeisson Drenth
De visuals die worden verzorgd door niemand minder dan Jeisson Drenth. Jeisson is inmiddels geen onbekende meer, integendeel zelfs! Hij verzorgt de visuals voor onder andere Katharsis en Paradigm. De combinatie van zijn beelden en de sounds van de artiesten belooft iets heel unieks te gaan worden.
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden