Un Amour Impossible

20 MEI | Met nabespreken door Bram Rutgers

woensdag 29 mei 2019 17:45 - 20:00
Deuren open
17:00 - 18:15
Locatie
Theaterzaal
Genre
Film
Kijkwijzer
12 jaar en ouder seks grof taalgebruik Grof taalgebruik vanaf 12 jaar Seks
Beschrijving
Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe. Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend.

Virginie Efira (Elle, Un homme à la hauteur), Niel Schneider (Les amours imaginaires, Gemma Bovary en debutante Jehnny Beth vertolken de hoofdrollen in Un amour impossible, een meeslepend drama van Catherine Corsini (La belle saison, Trois mondes, Partir) naar de gelijknamige roman van Christine Angot. ("Een onmogelijke liefde")

Frans gesproken | 2018 | België, Frankrijk

________________________________

NABESPREKEN: MA 20 MEI 21:45
Met Bram Rutgers
Tijdens de nabespreking van deze film gaat u samen met andere filmbezoekers dieper in op wat u zojuist heeft gezien. Bram Rutgers is hierbij de gespreksbegeleider en haalt de essentie van de film samen met u naar voren en bespreekbaar. Meedoen aan de nabespreking is geheel gratis en vrijblijvend.

Dit FILMEXTRA programma wordt u zonder extra kosten op uw filmkaartje aangeboden.

Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden