Healland

Muziekcafé

zondag 23 juni 2019 16:15 - 17:15
Deuren open
13:00 - 23:00
Locatie
Café
Genre
Caféconcert
Beschrijving
Wat is begonnen als studioproject van frontman Sander van Staalduinen is uitgegroeid tot een band van verbroedering met drummer Ferdi Dorsers, bassist Joël Visser en gitarist Josuah Boëtius.

Ze brengen authentieke liedjes vol van elementen uit het leven. Ze voeren je, door de storm en regen, naar een uiteindelijk gevoel van bevrijding. Healland neemt je mee, hangend aan de parachutes van Coldplay, Saybia en Snow patrol. Een perfecte trip van pop en rock met uitstapjes naar singer-songwriter liedjes. Het kenmerkend stemgeluid van Sander van Staalduinen leidt je mee langs diverse eilanden van emotie.

Rond de liveshows hangt een oprechte sfeer. De ruimte wordt gevuld door een ambient gitaar geluid die gedragen wordt door steady drums en bas. Met in z’n kern zang en akoestische gitaar. Sander pakt zo nu en dan ook de gelegenheid om solo een akoestisch nummer te doen.

Heallands eerste 6 nummers zijn in samenwerking met award winning producer ‘a frenchman in holland’ afgemaakt. Hun eerste videoclip ‘Drown in Your River’ is een short movie en genomineerd door meerdere internationale filmfestivals. Eind 2019 zullen ze de 6 nummers op de E.P. 'Circles of Light' uitgeven en met een tour promoten. De band is er klaar voor. Ga je mee op reis, om te ontdekken wat jouw Healland is?

Gratis toegang