A casa tutti bene

Buitenfilm + Viva la Pizza Cinemaal

vrijdag 26 juli 2019 21:00 - 23:45
Deuren open
21:00 - 01:00
Locatie
Van Reekumplein
Genre
Film
Kijkwijzer
vanaf 6 jaar Geweld
Beschrijving
Albo en Pietro vieren met hun talrijke familie hun 50-jarig huwelijk op het zonovergoten eiland Ischia. Als de boot vanwege sterke wind niet meer afvaart, moet de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar doorbrengen en komt alle oud zeer en andere spanningen naar boven. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CINEMAAL VAN VIVA LA PIZZA
+ BUITENFILM!

Voorafgaand aan de film 'A casa tutti bene', kun je jezelf al helemaal in Italiaanse sferen hullen onder het genot van een Italiaans Cinemaal, verzorgt door de pizzabakkers van Viva La Pizza! Smul van de lekkerste steenoven gebakken pizza's met verschillende toppings en buik daarna tevreden uit bij de vermakelijke Italiaanse familiefilm.

Cinemaal + Film: €23,50 / €22,50 (Vrienden van Gigant) 
Aanvang Cinemaal: 19:00

Kom je later? Dan kun je tot uiterlijk 20:00 aanschuiven aan het Cinemaal.

Tickets voor het Cinemaal kunnen alleen gekocht worden icm een ticket voor de film.
Reserveren is helaas niet mogelijk ivm het beperkte aantal plaatsen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BUITENFILM
ZON UIT, PROJECTOR AAN

IEDERE VRIJDAG VAN 12 JULI T/M 23 AUGUSTUS
Entree: €8,50/€7,50* | Locatie: Van Reekumplein (tussen Gigant & CODA)
Terrein open: 21:00 Aanvang film: zonsondergang

7x TOPFILMS KIJKEN IN DE BUITENLUCHT
Voor het derde jaar op rij start vanaf 12 juli Gigant met een nieuwe serie van 7 filmvertoningen in de buitenlucht! 
Op het Van Reekumplein tussen Gigant en Coda maken wij onze eigen buitenbios, waar je een prachtige selectie films kunt komen bekijken! 
Om 21:00 gaat het plein open en kun je vast een goede plek uitzoeken, vanaf zonsondergang starten we met de film maar het kan zijn, dat we iets later starten omdat we niet elke avond exact weten of het donker genoeg is.

ETEN & DRINKEN
Dit jaar hebben we tijdens de Buitenfilm avonden uiteraard weer een bar, gevuld met zomerse bieren, fijne wijnen en hebben we per avond goed gevulde borrelplanken, geheel in smaak en stijl van de film op deze avond!

HET REGENT! EN NU?
Omdat de filmvertoningen plaatsvinden in de buitenlucht hopen we natuurlijk op stralend weer, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we toch te maken krijgen met een lokale bui. Zonder tegenbericht op onze website en social media, gaan de voorstellingen ook bij een regenbui, gewoon door! 


HET PROGRAMMA:

12 JULI | Den Skyldige
Een ijzersterke thriller die zich volledig afspeelt op één locatie, een 112-meldkamer. 

19 JULI | Let the Right One in
Adembenemend, heftig, ontroerend, beeldschoon, aangrijpend. Een film over twee jonge buitenbeentjes… en misschien wel de beste en liefste vampierfilm ooit gemaakt.

26 JULI | A Casa tutti bene
Een heerlijke Italiaanse film over familie en al hun eigenaardigheden, die onder de zon samenkomen.
+ voorafgaand aan deze film een uitgebreid Cinemaal van Viva la Pizza!

2 AUGUSTUS | Girl
Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven; ballerina worden. 

9 AUGUSTUS | Woman at War
De vijftigjarige Hanna leeft een dubbelleven als routineuze huisvrouw en gepassioneerde milieuactivist. Tegen beter weten in neemt zij het op tegen de lokale aluminiumindustrie en lopen haar acties uit van kwaad tot erger...

16 AUGUSTUS | De Dirigent
Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Haar bewogen leven, het succes en het veroveren van een plaats, in de door mannen gedomineerde, dirigentenwereld.

23 AUGUSTUS | The Biggest Little Farm
Een gepassioneerde film over twee dromers, hun geliefde hond en hun keuze om van een kleine appartement in L.A. naar het platteland te trekken om één van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur.